Smartlog v3 » Arbejde derhjemme programmør gør $ 40,000 / måned arbejder på deltid fra hjemmet » Arbejde derhjemme programmør gør $ 40,000 / måned arbejder på deltid fra hjemmet
Opret egen blog | Næste blog »

Arbejde derhjemme programmør gør $ 40,000 / måned arbejder på deltid fra hjemmet

Vi interviewede Programmører efter time at finde ud af mere om, hvorfor flere og flere mennesker slutter sig der system: »Vi er så overbeviste om, at dygtige folk vil tjene penge ved hjælp af denne hjemmeside inden for de første par dage, at vi lader folk

Arbejde derhjemme programmør gør $ 40,000 / måned arbejder på deltid fra hjemmet

2. Apr 2013 11:27, snehapatel21

 

Vi interviewede Programmører efter time at finde ud af mere om, hvorfor flere og flere mennesker slutter sig der system:

Vi er så overbeviste om, at dygtige folk vil tjene penge ved hjælp af denne hjemmeside inden for de første par dage, at vi lader folk bruge vores system uden at betale en skilling! Vi har i øjeblikket får omkring 600 programmører slutter sig til os hver dag. "

Folk er dødtrætte af de scams derude fra forskellige freelancing websteder, og nu er det tid programmører kan drage fordel af at tjene penge fra hjemmet, eller hvor som helst i verden"

Arbejde online har været en finansiel uventet for Michael, der kæmpede i flere måneder for at finde et ordentligt job, men holdt rammer blindgyder. "Jeg mistede mit job kort efter recessionen hit, jeg havde brug pålidelig indkomst, var jeg ikke interesseret i" get rig hurtig "scams du ser over hele internettet. De er alle pyramide-svindel eller ting, hvor du er nødt til at sælge til dine venner og familien. jeg bare brug for en legitim måde at tjene til livets ophold for mig og min familie. Den bedste del af at arbejde online med Programmører efter time er, at jeg altid hjem med børnene, jeg spare en masse penge. Desuden er dette første site af sin slags, der ikke kun tager sig af de kunder, der betaler for projektet, men også tager sig af programmøren, at hvis han har afsluttet sit arbejde, han / hun ikke bliver snydt. "

"Jeg dybest set gøre $ 33.000 -. $ 40,000 om måneden online" - Michael Burns

Jeg spurgte ham om, hvordan han startede sin bemærkelsesværdige rejse. "Det var ret nemt, jeg udfyldt en kort formular og ansøgte om et arbejde i hjemmet. Dens virkelig simpelt, jeg fyldte form og sendt mit CV, har jeg ikke engang at sælge noget og ingen har til at købe noget. De henvendte mig på mine færdigheder. Jeg fik projektet, og det hele begyndte. "

Hurtigt, var Michael Burns stand til at bruge de enkle Programmører per time websted for at gøre det ud af recessionen.

Michael havde aldrig delt sin historie før, og med hans tilladelse, sætter vi det offentlige.

Trin 1

Gå til dette link, udfylde en grundlæggende online-formularen og tryk send på Programmører for time

Trin 2

Følg vejledningen på Programmører efter time og oprette din konto. Så vil de gennemgå dit CV og kontakte dig i nogle dage. Alt bliver sporet.

Trin 3

Du vil modtage din første kontrol inden for en uge eller deromkring, når klienten siger, at projektet er perfekt og giver en endelig godkendelse. Eller du kan begynde at få dem wire direkte ind på din bankkonto.

 

Kalender

« July 2018 »
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031